Ανείπωτη τραγωδία

Η τραγωδία με τους είκοσι έναν συνανθρώπους μας στη Μάνδρα Αττικής συνιστά πρωτοφανές έγκλημα. Εκτός από τα ακραία καιρικά φαινόμενα υπάρχουν και άλλοι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των καταστροφών.

Η ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, καθιστά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου υπόλογη. Οι θεατρικοί αντιπερισπασμοί της να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου είναι προκλητικοί και ανήθικοι. Ούτε την ενοχή της συγκαλύπτουν. Ούτε την πρωτοφανή ανικανότητά της. Για άλλη μια φορά η κυρία αυτή αυτογελοιοποιείται, προσπαθώντας να αποσείσει τις τραγικές ευθύνες της.

Η κυρία, που την ημέρα της εκλογής της διέταξε μπροστά στις κάμερες τους περιφερειακούς της συμβούλους να καθίσουν ένα βήμα πίσω της, ανέλαβε να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής. Έτσι το καλοκαίρι στις πυρκαγιές έβγαινε με το αντίστοιχο make up. Στη συνέχεια με την πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού κρύφτηκε. Τώρα με την τραγωδία στη Δυτική Αττική διαλαλεί με απύθμενο θράσος ότι έκανε μήνυση. Σε ποιον; Στον εαυτό της;

Ο πρωθυπουργός της χώρας και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να καταλάβει έστω και τώρα ότι τα φλέγοντα ζητήματα του Λεκανοπεδίου δεν μπορεί να τα αφήνει στα χέρια μιας παντελώς ανίκανης κυρίας που παίζει με τα κουβαδάκια της.

Το μείζον πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα είναι ότι επιχειρεί να κυβερνήσει τον τόπο, στηριζόμενος σε μια παρέα άπειρων, ανερμάτιστων, ανεπαρκών, ιδεοληπτικών και άσχετων τσαρλατάνων. Εξ ου και η προσπάθειά του να προσαρμοστεί στη ζώσα πραγματικότητα μένει μετέωρη. Το έλλειμμα κυβερνησιμότητας δεν είναι απλά υπαρκτό,χτυπάει κόκκινο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *